Известие

Collapse
No announcement yet.

Пропоръчайте ново авто-сд

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ivo_63 Покажи съобщение
    това е Vintage модел , няма го никъде и Накамичи отдавна не произвеждат сд, характеристиките му са като на нисък клас плеър - динамика 100 дб и изкривяване 0.003 е смешна работа , но за авто сд бива.
    Баце, виждам голям си разбирач. А 24 битов ЦАП говори ли ти нещо? Моделът не е винтидж, защото е 700II, а не чиста 700. Моля те, не се изказвай неподготвен.
    Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
    Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
    Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
    Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.

Comment

авто сд въобще не са ми интерес , 20 про-битов DAC слушам само ако ти говори нещо , но говорим за домашно аудио, за тези които четат темата , но не са специалисти само пояснявам, че 20 битови са само HI FI моделите на топ фирмите / там не влизат Сони , Техникс и подобни /, със сигурност има хора с по-добри уредби от мен , но толкова са ми финансовите възможности, иначе всички знаем кое е най-хубавото
      Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105+++ EX
      Peugeout 2.2 HDI 133+++
      Alfa 159 +++ next

Comment

това е Vintage модел , няма го никъде и Накамичи отдавна не произвеждат сд, характеристиките му са като на нисък клас плеър - динамика 100 дб и изкривяване 0.003 е смешна работа , но за авто сд бива.
        авто сд въобще не са ми интерес , 20 про-битов DAC слушам само ако ти говори нещо , но говорим за домашно аудио, за тези които четат темата , но не са специалисти само пояснявам, че 20 битови са само HI FI моделите на топ фирмите / там не влизат Сони , Техникс и подобни /, със сигурност има хора с по-добри уредби от мен , но толкова са ми финансовите възможности, иначе всички знаем кое е най-хубавото
        Да човек, 20-битов ЦАП ми говори много неща, както и теоремата на Котелников за дискретизиране на аналогов сигнал по време и по ниво, все пак съм завършил Електроника. Но все пак колкото и битов да ти е ЦАП-а всичко си зависи от предусилвател, крайно стъпало и колоните, но най-вече от това музиката как е била кодирана (много хора си купуват ултрамодерни гайди и слушат МР3-ки с бит рейт 192 kbps и после псуват какво дърво са си купили).
        Last edited by dansguardian; d.m.y г., 15:14.
        Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
        Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
        Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
        Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.

Comment

никой не ти се подиграва , обясних ти , че за добрия звук за авто сд най-голямо значение има усилвателя и колоните, каквото и сд да сложиш - все тая, има сд съвместими с мултиволана по 200 лв , вземаш едно такова и си цар.
          Въобще не си в час
          Now: 156 2.5 V6 24V
          Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

Остави го да си вярва, не му разваляй кеф-а.
            ex - 147 16v multijet

Comment

Working...
            X